ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Τ. Τριντό είναι ο πιο ωραίος πολιτικός – Στην 11η θέση ο Α.Τσίπρας (φωτό)

Ο Τ. Τριντό είναι ο πιο ωραίος πολιτικός – Στην 11η θέση ο Α.Τσίπρας (φωτό)

Στη κυκλοφορία δόθηκε η λίστα με τους «πιο σέξι ηγέτες του κόσμου», όπως την κατάρτισε η εταιρία δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, η οποία διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ένας από τους νεότερους επικεφαλής κράτους και – κατά γενική ομολογία – ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της πολιτικής σκηνής.

Στην δεύτερη θέση η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν, που εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματός της μόλις επτά εβδομάδες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου – τις οποίες και κέρδισε.

Τρίτος ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ

Τέταρτος ο Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό

Πέμπτος ο Ζονοβέλ Μουαζέ, πρόεδρος της Αϊτής

Μόλις στην έκτη θέση της λίστας βρίσκουμε τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, στην ένατη τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα και στην εντέκατη θέση μεταξύ συνολικά 199 υποψηφίων τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν αναρωτιέστε ποιος κατατάσσεται τελευταίος στην λίστα, είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας με το… χαρακτηριστικό κούρεμα. Στην θέση 197, πάλι ένας Έλληνας πολιτικός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.