Ραμόνα Βλαντή: Δοκίμασε δημιουργίες για fashion show! (φωτό)

Ραμόνα Βλαντή: Δοκίμασε δημιουργίες για fashion show! (φωτό)

Η Ραμόνα Βλαντή μαγνήτισε τα βλέμματα στο My Style Rocks! Το αψεγάδιαστο στυλ της και η εκκεντρική της προσωπικότητα δεν άφησαν καμία αμφιβολία ότι δεν θα κέρδιζε στο reality μόδας του ΣΚΑΪ. Όπως ήταν επόμενο, σχεδόν ένα μήνα μετά την νίκη της, οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν “βροχή”!

Σε λίγες μέρες, πρόκειται να γίνει η Bridal Fashion Week και φυσικά, η Ραμόνα πρόκειται να λάβει μέρος. Έτσι, βρέθηκε στο ατελιέ του γνωστού οίκου μόδας Kathy Heyndels και δοκίμασε δημιουργίες για το fashion show!

Δες τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.