ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σπυροπούλου: Το τελευταίο μήνυμα στη Γερμανού πριν τον Άγιο Δομίνικο! Ποια την «έφαγε» από το DWTS;

Σπυροπούλου: Το τελευταίο μήνυμα στη Γερμανού πριν τον Άγιο Δομίνικο! Ποια την «έφαγε» από το DWTS;

Ντόρο έκανε η αποκάλυψη της Ναταλία Γερμανού πως ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χόρεψε τελικά στο Dancing With The Stars είναι το απαγορευτικό που έθεσε στην παραγωγή μία από τις συμμετέχουσες που θα δούμε στη σκηνή του DWTS. Οι πληροφορίες του zappIT επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της Ναταλίας, καθώς πρόκειται για πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν επιθυμούσε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με την παρουσιάστρια.

Ωστόσο, και η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε τη Ναταλία Γερμανού, καθώς πριν κλείσει το κινητό της στον Άγιο Δομίνικο, της έστειλε ένα μήνυμα το οποίος έγραφε: «Σωστή»!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, από την άλλη, μετέφερε τη θέση του ΑΝΤ1, η οποία -όπως ήταν αναμενόμενο- είναι εντελώς διαφορετική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.