ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απίστευτο: Ηθοποιός καταγγέλει Παυλίδου-Καλυβάτση για επίθεση! (φωτό, βίντεο)

Απίστευτο: Ηθοποιός καταγγέλει Παυλίδου-Καλυβάτση για επίθεση! (φωτό, βίντεο)

Απίστευτες εξελίξεις μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Η παραγωγός του Πατάει Πετάει, Βάσια Παναγοπούλου, αποφάσισε η παράσταση να κατεβάσει ρολά. Χαρακτηριστικά, ανέφερε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση γα εσωτερική αντικατάσταση. Ο κύριος Καλυβάτσης αρνήθηκε».

Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού. Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα δήλωσε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ότι πέρσι βίωσε αντίστοιχο περιστατικό, καθώς της επιτέθηκαν η Σοφία Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη.», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τα Αποκαλυπτικά, δεν μπορούσε να πιστέψει το παραπάνω: «Τι είναι αυτά που ακούω τώρα»;

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.