ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηλίας Βρεττός: Σοβαρή η κατάστασή του – Κατάγματα στην λεκάνη, τα πόδια και τα χέρια – Αλλαξε νοσοκομείο

Ηλίας Βρεττός: Σοβαρή η κατάστασή του – Κατάγματα στην λεκάνη, τα πόδια και τα χέρια – Αλλαξε νοσοκομείο

Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος διακομίστηκε χθες σε κρίσιμη κατάσταση αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων»​ μετά το τροχαίο ατύχημά του στην παραλιακή της Γλυφάδας.

Εχει κατάγματα στο δεξί χέρι, το δεξί πόδι και στη λεκάνη, το οποίο προβληματίζει και περισσότερο τους γιατρούς.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ιδιωτικό θεραπευτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», όπου νοσηλευόταν από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε το πρωί της Τρίτης από ορθοπεδικό του δημόσιου νοσοκομείου, ο 34χρονος τραγουδιστής έχει διαφύγει από τους κινδύνους των επιπλοκών του πολυτραυματισμού.

Περιγράφηκε δε ακριβώς ως εξής η κατάστασή του: πολυτραυματίας με κατάγματα σε δύο περιφερικά μακρά οστά, το βραχιόνιο δεξιά και το μηριαίο του και ταυτόχρονα ένα κάταγμα στη λεκάνη το οποίο είναι και το πιο σοβαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.