ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για την πορεία της υγείας του (φωτό)

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για την πορεία της υγείας του (φωτό)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά από 57 μέρες στην Εντατική μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Όλες αυτές τις μέρες, η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, δεν έλειψε από το πλευρό του και, σε ανάρτησή της στα social media, εκφράζει την βεβαιότητα πως ο αγαπημένος της και πατέρας του παιδιού της θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου, μα τώρα όμως σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Κέρδισες το πρώτο στοίχημα… ΖΕΙΣ… Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα… ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες. Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα κερδίσεις και το τρίτο στοίχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδάκι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει… Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βαλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρούλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.