ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τζέιν Σέυμουρ: Φωτογραφίζεται στο Playboy για πρώτη φορά στα 67 της!

Τζέιν Σέυμουρ: Φωτογραφίζεται στο Playboy για πρώτη φορά στα 67 της!

Παρόλο που η Τζέιν Σέιμουρ έγινε 67 χρονών την περασμένη εβδομάδα, παραμένει μια σέξι γυναίκα.

Η ηθοποιός πόζαρε για το Playboy και την Πέμπτη ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξε ο Ααρόν Φίβερ, στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η 67χρονη έδειχνε με σέξι γατάκι φορώντας ένα ροζ νυχτικό και ένα χνουδωτό παλτό καθισμένη σε ένα κρεβάτι με γούνινα μαξιλάρια.

Η Τζέιν ανάρτησε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους το μοιράζομαι μαζί σας αυτό. Πρόσφατα φωτογραφήθηκα και έδωσα συνέντευξη από το σπίτι μου στο Playboy. Μίλησα για την καριέρα μου, την οικογένειά μου, για το πώς νιώθω πιο όμορφα από ποτέ τώρα στα 67 μου και πολλά άλλα».

Ο φωτογράφος της Φίβερ πρόσθεσε άλλη μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει και πάλι στο κρεβάτι, με τη λεζάντα: «Είχα την τύχη να φωτογραφίσω την Τζέιν Σέιμουρ για το Playboy».

Αργότερα, και το Palyboy μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου η Τζέιν βρίσκεται σε μια παραλία με ένα μεταξωτό νεγκλιζέ.

Στη συνέντευξη, η ηθοποιός αποκάλυψε πως νιώθει «πιο σέξι τώρα ακόμη και από τότε που ήταν νέα». Όπως είπε, όταν ήταν νέα σκεφτόταν «ω Θεέ μου , πρέπει να είμαι σέξι. Τι είναι αυτό;» και συνέχισε λέγοντας «Υπάρχει μια μεγάλη ελευθερία στη ζωή μου.

Όπως συνήθιζε να λέει και ο πατέρας μου, νιώθω άνετα στο σώμα μου».

Η 67χρονη ηθοποιός είπε πως ακόμη δέχεται ερωτικά σχόλια στο δρόμο και πως το βρίσκει «πολύ κολακευτικό» όλο αυτό. Όπως εξήγησε: «Αυτό που θέλω να πω, είναι πως συνήθως είσαι αόρατος σε αυτή την ηλικία. Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτε σε κανέναν. Όταν είσαι νέος λες ‘κοίτα με’. Δεν προσπαθώ να κάνω κανέναν να με κοιτάξει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.