ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το «τελευταίο χειροκρότημα» για τον Χρήστο Σιμαρδάνη (φωτό, βίντεο)

Το «τελευταίο χειροκρότημα» για τον Χρήστο Σιμαρδάνη (φωτό, βίντεο)

Το στερνό αντίο είπαν στον ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη στο νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι με ένα λουλούδι στο χέρι αποχαιρετούν τον καλλιτέχνη που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή.

Παρων όλο το ελληνικό θέατρο. Πέμη Ζούνη, Σταμάτης Φασουλής, Μαρία Κανελλοπούλου, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρία Καβογιάννη, Ντίνος Καρύδης, Ντίνα Κώνστα, Γιάννης Μετζικώφ και ανάμεσα στα στεφάνια, αυτο του MEGA το κανάλι που τόσα χρόνια είχε γίνει ένα με τη φωνή του.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το MEGA αποχαιρετά τη «φωνή» του

Οι συνάδελφοί του στο MEGA αποφάσισαν απόψε, στις 8, να προβληθούν τρία επεισόδια της σειράς «Νταντά» στην οποία πρωταγωνιστούσε, ενώ έφτιαξαν και ένα βίντεο για τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη τους.

«Το MEGA αποχαιρετά τον Χρήστο Σιμαρδάνη. Τη φωνή που ποτέ δεν θα φύγει από την καρδιά και το μυαλό μας. Καλό “ταξίδι” Χρήστο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.