Η άγνωστη ιστορία της Bάσιας Τριφύλλη με τον Χρήστο Σιμαρδάνη (βίντεο)

Η άγνωστη ιστορία της Bάσιας Τριφύλλη με τον Χρήστο Σιμαρδάνη (βίντεο)

Πριν μερικές ώρες, τελέστηκε η κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο και συνάδερφο και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν δύο μέρες, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσα στους φίλους τους, βρέθηκε και η Βάσια Τριφύλλη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του αρκετές φορές στο παρελθόν και μίλησε για τον αγαπημένο της Χρήστο, ενώ αποκάλυψε και το ταξίδι που είχαν κάνει μαζί στο εξωτερικό.

«Μαζί ανοίξαμε το Mega, με τους Αυθαίρετους. Κάναμε πρεμιέρα το πρώτο σίριαλ στο Mega. Μετά παίξαμε κι άλλες φορές μαζί. Μετά έκανα εγώ έναν θίασο στο Μινώα το “Κυρία Προέδρου” και δύο μέρες πριν την πρεμιέρα πέθανε ο πατέρας του… και του είπα εγώ ως θεατράρχης που είχα το δικαίωμα “Χρήστο, δεν πειράζει, δεν θα παίξουμε. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό σε έναν συνάδερφό μου να παίξει τη μέρα που θάβει τον πατέρα του» και ήρθε την επόμενη μέρα και μου κάνει «Όχι, Βάσια μου κάνει καλό να παίξω”. Τότε του είπα εντάξει αλλά την Μεγάλη Εβδομάδα σε έχω πάρει και πάμε Λονδίνο» είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε την όμορφη ιστορία της.

«Μου είχαν κάνει δώρο από το Mega ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Περάσαμε επτά μέρες αξέχαστες… δεν μπορώ να σας περιγράψω, τι έχω ζήσει με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν τον γέννησε η μάνα του, μετά το πέταξε το καλούπι… τέτοια παιδιά δεν υπάρχουν ούτε στην απλή ζωή και πόσο μάλλον στο θέατρο», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Tlige.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.