ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε Έλληνα μουσικοσυνθέτη (φωτό)

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή σε Έλληνα μουσικοσυνθέτη (φωτό)

Ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Κι όμως ο Έλληνας δημιουργός πριν 5 μήνες έλαβε μία ευχαριστήρια επιστολή από την βασίλισσα λόγω της συναυλίας του έδωσε στον Καθεδρικό Ναό του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δέχτηκε μέρος των εσόδων της συναυλίας να δοθούν στο ίδρυμα της βασίλισσας Ελισάβετ με αποτέλεσμα εκείνη να τον ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο.

Μπορεί βέβαια η βασίλισσα να μην πήγε στην συναυλία του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έχει γράψει μοναδικά τραγούδια για κορυφαίους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Γιάννης Πάριος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και άλλους, αλλά φρόντισε να του δείξει πως έμαθε για την ευγενική του χειρονομία.

«Ήταν μια ευγενική χειρονομία που δύσκολα ξεχνά κανείς. Τη συγκεκριμένη επιστολή τη φυλάω ως κόρη οφθαλμού», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.