Ειρήνη Σκλήβα: Δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της (φωτό)

Ειρήνη Σκλήβα: Δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της (φωτό)

Μετά από 16 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να λύσουν τις οικογενειακές τους εκκρεμότητες, όπως όλα δείχνουν όμως ο δικαστικός “πόλεμος” που φάνηκε να είχε ξεκινήσει πριν λίγους μήνες ανάμεσα στην Ειρήνη Σκληβα και τον εν διαστάσει σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου φαίνεται πως έφθασε στο τέλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, χθες επρόκειτο να εκδικαστούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει και οι δυο πλευρές πριν από τέσσερις μήνες, ωστόσο κανείς δεν εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και στις αρχές Νοέμβρη είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να λύσει τις οικογενειακές του εκκρεμότητες. Η Ελληνίδα εστεμμένη κατέθεσε ασφαλιστικά σε βάρος του επιχειρηματία στις 13 Νοεμβρίου του 2017 και 11 μέρες αργότερα (στις 24 Νοέμβρη) ο Νίκος Χυδήρογλου έκανε με τη σειρά του ασφαλιστικά μέτρα στην Ειρήνη Σκλήβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η απόφασή τους να μην παρευρεθούν στο δικαστήριο και να αφήσουν τις αιτήσεις τους να ματαιωθούν, δείχνει πως επέλεξαν να λήξουν εξωδικαστικά τις όποιες διαφωνίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.