ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O S.Stallone γυμνάζεται στα 71 του σα να είναι 20 χονών! (βίντεο)

O S.Stallone γυμνάζεται στα 71 του σα να είναι 20 χονών! (βίντεο)

Από το πρώτο Rocky έχουν περάσει 42 ολόκληρα χρόνια. Ηταν τότε που ο άσημος Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να γράψει τη δική του ταινία στην οποία θα ήταν και ο πρωταγωνιστής. Ο Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του οποίου το πλήρες όνομα του είναι Μάικλ Σιλβέστερ Γκαρντέτσιο Σταλόνε. Πήρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια του και έγραψε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Η ιστορία άρεσε στους παραγωγούς αλλά η αλλά το πρόβλημά τους ήταν πως ένας νέος και καθόλου γνωστός ηθοποιός θα μπορούσε να σηκώσει στους ώμους του τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Σταλόνε που από νωρίς έδειξε πόσο σπουδαίος και τρανός θα γινόταν κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου, ενώ κέρδισε τελικά το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Σκηνοθέτη.
Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη όπου ακολούθησαν άλλες 5 ταινίες [Rocky II (1979), Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990), και Rocky Balboa (2006). Από το 2015 το Rocky έδωσε τη σκυτάλη στο Creed.

https://www.instagram.com/p/BgRXatGj4YD/?utm_source=ig_embed

Παρά τις κακές κριτικές που πήρε η ταινία ο Σταλόνε δεν πτοείται και σε λίγους μήνες θα δούμε το Creed II. Ο ηθοποιός στα 71 του χρόνια παρακαλώ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagam ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται τόσο σκληρά που νομίζεις ότι γυρίζει το πρώτο Rocky.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα τη λεζάντα γράφει: «Άλλη μια εύκολη γυμναστική. Είσαι μόνο όσο γέρος αισθάνεσαι εσύ και οι αρθρώσεις σου! LOL».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.