ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σοφία Παυλίδου στέλνει εξώδικο στον Μάνο Παπαγιάννη για «το ερωτικό που κρυβόταν πίσω από τη διαμάχη τους» (βίντεο)

Η Σοφία Παυλίδου στέλνει εξώδικο στον Μάνο Παπαγιάννη για «το ερωτικό που κρυβόταν πίσω από τη διαμάχη τους» (βίντεο)

Μια νέα αποκάλυψη στην υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου έγινε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Αφορμή για να κινηθεί νομικά η ηθοποιός στάθηκε η εμφάνιση του Μάνου Παπαγιάννη με την Αγγελική Δαλιάνη στο Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη.

Η Σοφία Παυλίδου, σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, «είχε αγωνία να δει τι θα έλεγε ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη εναντίον της, στην εκπομπή Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη. Επειδή έπαιξε ένα τρέιλερ στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή που άφηνε να εννοηθεί ότι κάτι κρυβόταν πίσω από αυτήν την περιβόητη διαμάχη Παπαγιάννη – Παυλίδου που δεν είχαμε εμείς καταλάβει κι έχει να κάνει με τα προσωπικά τους -υπήρχε μια ερώτηση του Νίκου που δεν βλέπαμε εμείς την απάντηση και τελικά δεν την είδαμε μαθαίνω ολοκληρωμένη ποτέ, γιατί υπήρξε ένα κομμάτι το οποίο δεν προβλήθηκε, κόπηκε για να μη δημιουργήσει προβλήματα- η Σοφία Παυλίδου κινήθηκε νομικά πριν βγει η εκπομπή. Έχω μάθει για εξώδικο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.