Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Νόλτε: Το σεξ με τη Μπισέ και το κρέας σκύλου

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Νόλτε: Το σεξ με τη Μπισέ και το κρέας σκύλου

H χρήση ηρωίνης για οκτώ εβδομάδες για τις ανάγκες ενός ρόλου, το σεξ με τη Ζακλίν Μπισέ, η απέχθειά του για τον Εντουαρντ Νόρτον και η απόρριψη του ρόλου του Σούπερμαν είναι μερικές μόνο από τις άγνωστες πτυχές της ζωής του Nick Nolte, που έρχονται στο φως με τα νέα απομνημονεύματά του.

Ο 77χρονος, που είναι γνωστός για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Ο καλός κλέφτης», «48 ώρες» και «Το ακρωτήρι του φόβου», αποκαλύπτει, όπως αναφέρει η espresso, στο βιβλίο του «Rebel» ότι έχει συλληφθεί δύο φορές στη ζωή του.

Η πιο γνωστή είναι η σύλληψή του το 2002 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως είχε προηγηθεί η σύλληψή του το 1961 διότι προσπάθησε να πουλήσει πλαστή κάρτα στράτευσης και καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 75.000 δολαρίων (60.000 ευρώ) και σε κάθειρξη 75 ετών, ποινή η οποία ανεστάλη.

Ο Νόλτε δεν κρύβει ότι στο παρελθόν έκανε συχνά χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και LSD, ενώ αποκαλύπτει ότι επί οκτώ εβδομάδες, κατά τα γυρίσματα της ταινίας του 2002 «Ο καλός κλέφτης», έκανε χρήση ηρωίνης για να υποδυθεί πιστά έναν ηρωινομανή. Ενδεικτικό τού πώς αντιμετώπιζε τους ρόλους του είναι ότι στην κωμωδία του 1986 «Down and Out in Beverly Hills» έφαγε πραγματικό κρέας σκύλου!

Η Ζακλίν Μπισέ, που έκαιγε καρδιές τη δεκαετία του ’70, έπεσε θύμα της γοητείας του, καθώς, όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του, έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του 1977 «Ο βυθός». Η σχέση τους όμως κράτησε ελάχιστα, διότι η Μπισέ ανακάλυψε ότι «έκανε σεξ με όλες της γυναίκες της περιοχής». Το 1991, όταν γύριζε το «Ο πρίγκιπας της παλίρροιας» με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η ηθοποιός τον ερωτεύτηκε παράφορα και τον παρακαλούσε να συγκατοικήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.