ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγνώριστη η Σαρλίζ Θερόν- Πήρε 22 κιλά παραπάνω για ένα ρόλο (φωτο)

Αγνώριστη η Σαρλίζ Θερόν- Πήρε 22 κιλά παραπάνω για ένα ρόλο (φωτο)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 22 κιλά χρειάστηκε να πάρει η Σαρλίζ Θερόν για τον νέο της ρόλο στην ταινία Tully, όπου υποδύεται μία υπέρβαρη μητέρα.

Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να πάρει βάρος που έπαθε κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ακολούθησε μία συγκεκριμένα, λιπαρή δίαιτα, όπου έπρεπε να τρώει κάθε μέρα στις δύο το βράδυ μία μερίδα με mac & cheese (μακαρόνια με τυρί δηλαδή).

«Ηθελα να νιώσω πως αισθάνθηκε αυτή η γυναίκα και από αυτή την διαδικασία νομίζω πως ήρθα πιο κοντά σε αυτή και την νοοτροπία της», δήλωσε η 42χρονη ηθοποιός στο Entertainment Tonight.

«Ηταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Πέρασα κατάθλιψη και αυτό γιατί για πρώτη φορά στην ζωή μου έτρωγα επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα πολύ ζάχαρη. Δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά τα πράγματα σε αυτή την ταινία»,συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως δεν έφταναν μόνο τα μακαρόνια με το τυρί για να πάρει βάρος. Έπρεπε να τρώει όλη την ημέρα για να πάρει κιλά, ενώ μάλιστα για πρωινό έτρωγε μπέργκερ με μιλκσέικ.

Οσο για την περίοδο που η ίδια έπρεπε να πάρει κιλά, η Σαρλίζ ανέφερε πως μόνο οι πρώτες τρεις εβδομάδες είχαν πλάκα, καθώς ένιωθε όπως ένα παιδί μπαίνει μέσα σε ένα κατάστημα με καραμέλες.

Μετά όμως τις τρεις εβδομάδες άρχισαν τα δύσκολα, καθώς η ηθοποιός έτρωγε συνέχεια έτοιμο φαγητό, σε τέτοιο σημείο που είχε φαγητό ακόμη και δίπλα από το κρεβάτι για να ξυπνάει και να το τρώει τα μεσάνυχτα .

«Θυμάμαι πως έπρεπε να βάλω το ξυπνητήρι μου μεσάνυχτα έτσι ώστε να προσπαθήσω να διατηρήσω το βάρος μου», ανέφερε η Θερόν προσθέτοντας «Ξυπνούσα και απλά έτρωγα,κατεβάζοντας ασυναίσθητα την κάθε μπουκιά κάτω. Ηταν πραγματικά πολύ δύσκολο να διατηρήσω το βάρος μου».

Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε επίσης πως το γεγονός ότι πήρε 22 κιλά «αιφνιδίασε» τα παιδιά της, καθώς και τα δύο νόμιζαν πως ήταν έγκυος, ενώ στο τέλος της συνέντευξης είπε κοφτά:

«Μου πήρε έναμιση χρόνο να πάρω 22 κιλά και ήταν κόλαση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.