Η Βρετανίδα που παράτησε τους αιθέρες και έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών (φωτό)

Η Βρετανίδα που παράτησε τους αιθέρες και έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών (φωτό)

Το επάγγελμά της ως αεροσυνοδός στη British Airways εγκατέλειψε η όμορφη Βρετανίδα Λάουρα Μπίρμπεκ, έτσι ώστε να ακολουθήσει καριέρα πορνοστάρ. Μια ξανθιά καλλονή, η οποία είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον στην πρότερη εργασία της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Στην British airways εργαζόταν για 2 χρόνια. Είχε σαν έδρα της το Χίθροου και έκανε και μακρινά αλλά και κοντινά ταξίδια. Η Λάουρα όμως ένιωθε ένα κενό. Η δουλειά της δεν τη γέμιζε και είχε αρχίσει να βαριέται.

Αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα της έκανε πρόταση η εταιρία ταινιών ενηλίκων «babystation – studio 66». Η Λάουρα δεν το σκέφτηκε και πολύ και είπε το ναι. Πλέον δεν είναι αεροσυνοδός, αλλά πορνοστάρ.

«Δεν με εξέπληξε αυτό. Πάντα μας έλεγε ότι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της» λέει μια φίλη της και πρώην συνάδελφος της. Η Λάουρα πλέον δεν ονομάζεται Μπίρμπεκ, αλλά άλλαξε το επίθετο της σε Λέιν. Λάουρα Λέιν.

Μάλιστα τον φεβουράριο έκανε το ντεμπούτο της στο studio 66 και οι κριτικές που απέσπασε ήταν σχεδόν διθυραμβικές. Η ίδια συνάδελφος της είπε πως η Λάουρα σε κάθε πτήση έπαιρνε μαζί της ένα λάπτοπ με μια κάμερα. Όταν η δουλειά κόπαζε, «έβρισκε μια θέση διακριτικά πίσω και άρχιζε να μιλάει ερωτικά με διάφορους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Η ίδια η Λάουρα λέει: «Η δουλειά της αεροσυνοδού είναι απαιτητική και με κούραζε. Δεν είχα χρόνο για μένα. Τώρα με το νέο μου επάγγελμα και χρόνο έχω αλλά και το εισόδημα μου είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από πριν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.