ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα πέταξε η χήρα του Στάθη Ψάλτη και μιλάει «για όλα» (φωτό)

Τα πέταξε η χήρα του Στάθη Ψάλτη και μιλάει «για όλα» (φωτό)

Μετά από ένα μήνα έντονης φημολογίας γύρω από το όνομά της, η Χριστίνα Ψάλτη περνά στην αντεπίθεση.

Η εντυπωσιακή τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη φωτογραφήθηκε σε καλοκαιρινή διάθεση για τις σελίδες του περιοδικού DownTown.

Μάλιστα, η Χριστίνα Ψάλτη ξεκαθαρίζει την αλήθεια απέναντι στις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος, μόλις ένα χρόνο μετά τον χαμό του αξέχαστου ηθοποιού.

Πέρα από ότι δεν είναι έγκυος, η Χριστίνα Ψάλτη αποκαλύπτει πως πλέον μένει στου Ζωγράφου, στο σπίτι που δεν επρόκειτο να μετακομίσει με τον σύζυγό της αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να απολαύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.