ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πυρά» Νόρας Βαλσάμη σε Αλ. Τσίπρα: «Ελεγα ότι είναι αστέρι αλλά… – Κατέστρεψε την Ελλάδα» (βίντεο)

«Πυρά» Νόρας Βαλσάμη σε Αλ. Τσίπρα: «Ελεγα ότι είναι αστέρι αλλά… – Κατέστρεψε την Ελλάδα» (βίντεο)

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μίλησε και για την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της και γνωστό σκηνοθέτη, Ερρίκο Ανδρέου να εγκαταλείψουν την Αθήνα και να εγκατασταθούν μόνιμα στη Σύρο.

Η Νόρα Βαλσάμη ονειρεύεται να φτιάξει το σπίτι που ζει στο νησί όπου έχει βρει την ηρεμία που χρειαζόταν. «Δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, δεν μου αρέσει… Τίποτα δεν μου αρέσει στην Αθήνα», εξηγεί η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Νόρα Βαλσάμη, ακόμη, ξέσπασε για το διαμέρισμα της Αθήνας που κληροδότησε στον γιο της και κινδυνεύει να το χάσει σε πλειστηριασμό. Σε αυτό το σπίτι των 50 τ.μ. στη Ραφήνα ζούσε ο γιος της και το χρησιμοποιούσε και για studio αφού εργάζεται ως μουσικός.

«Εγώ ήμουν η πρώτη που σήκωσα σημαία για τον κύριο Τσίπρα και είπα ότι βγαίνει ένα αστέρι αλλά μας την “έφερε”. Ντροπή του. Κατέστρεψε την Ελλάδα και το λέω δημόσια τώρα», λέει η ίδια για την περιπέτεια που έχει με το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yAW4IWTY5IA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.