«Βόμβα» από την οικογένεια του Avicii: «Ο Τιμ αυτοκτόνησε»

«Βόμβα» από την οικογένεια του Avicii: «Ο Τιμ αυτοκτόνησε»

Όπως αποκάλυψε η ανακοίνωση της οικογένειας του dj Avicii, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν στις 20 Απριλίου ο Σουηδός μουσικός παραγωγός -κατά κόσμον Τιμ Μπέργκλινγκ- έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σε επιστολή που περιήλθε στην κατοχή του Variety, η οικογένεια του μουσικού τον αποκαλεί αναζητητή, μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα», καθώς και «έναν τελειομανή άνθρωπο που ταξίδευε και δούλευε σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε υπερβολικό στρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, ήθελε να βρει την ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος και να μπορεί να κάνει όσο το δυνατό περισσότερο για αυτό που αγαπάει περισσότερο: τη μουσική. Πάλευε με σκέψεις όπως το νόημα της ζωής, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον. Ήθελε να βρει την γαλήνη. Ο Τιμ δεν ήταν φτιαγμένος για τη επιχειρηματική μηχανή στην οποία βρέθηκε, ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε να βγαίνει στο προσκήνιο. Τιμ, θα σε αγαπάμε πάντα και θα μας λείψεις πολύ. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα σε κρατά πάντα ζωντανό. Η οικογένειά σου», συνεχίζει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.