ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το πάρτυ γενεθλίων του Γιάννη Σπαλιάρα – Η τούρτα-έκπληξη των φίλων του! (φωτό, βίντεο)

Το πάρτυ γενεθλίων του Γιάννη Σπαλιάρα – Η τούρτα-έκπληξη των φίλων του! (φωτό, βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε χθες Κυριακή τα γενέθλιά του! Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, μετά τις κακουχίες και την ταλαιπωρία που αντιμετώπισε πριν περίπου επτά μήνες στον Άγιο Δομίνικο, έχει επιστρέψει κανονικά στην ζωή του και στην καθημερινότητά του, η οποία περιέχει αρκετή δουλειά, καλοπέραση και φίλους. Μάλιστα, ο Γιάννης έχει δεθεί με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι φυσικά έδωσαν το παρών στο πάρτι του.

Το γοητευτικό μοντέλο δεν θα μπορούσε να γιορτάσει με καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του, καθώς διοργάνωσε ένα πάρτι στο στέκι του στον Πειραιά, έχοντας καλέσει τα αγαπημένα του πρόσωπα! Στην ξεχωριστή μέρα του Γιάννη Σπαλιάρα βρέθηκαν τόσο οι καλοί του φίλοι Νίκος Αναδιώτης και Γιώργος Κατσινόπουλος, όσο και οι πρώην συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σάρα Εσκενάζυ με την οποία συνεργάζονται και επαγγελματικά, η Σόφη Πασχάλη, οι αδερφές Αϊνατζόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.