ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελένη Φουρέιρα: Ταξίδι στη Μαδρίτη (βίντεο, φωτό)

Ελένη Φουρέιρα: Ταξίδι στη Μαδρίτη (βίντεο, φωτό)

Η Ελένη Φουρέιρα, που ξεσήκωσε την Ευρώπη πριν μερικές εβδομάδες, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην Eurovision, για την Κύπρο, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα για λίγες μέρες, έφτιαξε ξανά βαλίτσες με προορισμό, αυτή τη φορά την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη.

Η Ελένη και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία φαίνεται πως θα ξεκινήσει από την ισπανική πρωτεύουσα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο και Λονδίνο, ενώ 3 Ιουνίου θα τραγουδήσει και στο Cyprus Pride, στην Λευκωσία.

Η Ελένη Φουρέιρα εξερευνά την πόλη, δοκίμασε την αυθεντική paella, ενώ βρέθηκε και στο πάρκο Buen Retiro, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Μαδρίτης, μέσα στο οποίο βρίσκονται όμορφα αγάλματα και μνημεία, εκθέσεις έργων τέχνης και μία τεράστια λίμνη και φυσικά ενημερώνει για όλα αυτά τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.

Η Ισπανία, μάλιστα, είναι η χώρα του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία. Τόσο ο αγαπημένος της, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό της για να την υποστηρίξει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όσο και η ίδια η Ελένη δεν τους αρέσει να φωτογραφίζονται μαζί για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι η τραγουδίστρια δεν μας αποκάλυψε αν ο Αλμπέρτο βρίσκεται μαζί της ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.