ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καινούριος δίσκος με νέο λουκ στα μαλλιά για την άκρως ανανεωμένη Μελίνα Ασλανίδου! (φωτό)

Καινούριος δίσκος με νέο λουκ στα μαλλιά για την άκρως ανανεωμένη Μελίνα Ασλανίδου! (φωτό)

Ανανεωμένη και σε πολύ καλή φάση στη ζωή της βρίσκεται η Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράζεται από την Τετάρτη 23/5 το νέο της album με τους θαυμαστές της. Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της κυκλοφορεί αποκλειστικά με το περιοδικό MY TV και έχει τίτλο «Ξημερώνει Κυριακή». Μια σειρά από σύγχρονα διασκευασμένα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη μας, Μίμη Πλέσσα.

Ένα σπάνιο album με τα πιο γνωστά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τη δυναμική και ταυτόχρονα αέρινη λαϊκή φωνή της Μελίνας Ασλανίδου σε σύγχρονες διασκευές, που έχουν προσδώσει ένα σημερινό ήχο στις γνωστές μεγάλες επιτυχίες. «Ξημερώνει Κυριακή» είναι ο τίτλος του album με 13 μοναδικά τραγούδια σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, Άκου Δασκαλόπουλου, Ηλία Λυμπερόπουλου και Δανάης Στρατηγοπούλου.

https://www.instagram.com/p/BjJ6mDFnA5y/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bi8xgCWlSjt/?utm_source=ig_embed

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου «Ξημερώνει Κυριακή» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και περίπτερα από την Heaven Music!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.