Παντρεύεται ο Τζον Σνόου!

Παντρεύεται ο Τζον Σνόου!

Στην εφημερίδα Times του Λος Άντζελες φιλοξενείται η αγγελία της τελετής του γάμου του Κιτ Χάρινγκτον με την αγαπημένη του Ρόουζ Λέσλι, ή αλλίως του Τζον Σνόου και της Ίγκριτ, όπως είναι γνωστοί μέσα από το τηλεοπτικό Game of Thrones που τους έκανε γνωστούς, αλλά… ευθύνεται κιόλας για το ευτυχές γεγονός!

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 23 Ιουνίου στη βορειοανατολική Σκωτία, ενώ γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της 2ης σεζόν της σειράς, που τους έχει κάνει διάσημους και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι το 2016.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, με μια καταχώρηση στους Times του Λονδίνου, ενώ ο γάμος θα γίνει στο κάστρο του πατέρα της Λέσλι στο Άμπερντινσαϊρ, με τις προσκλήσεις που έλαβαν ταχυδρομικά οι 200 καλεσμένοι να έχουν κάτι από «Game of Thrones», καθώς έφεραν συλλεκτικό γραμματόσημο με το πρόσωπο του Τζον Σνόου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία, φυσικά, καλύπτουν διεξοδικά τις προετοιμασίες και τα παραλειπόμενα του γάμου, περίπου 200 καλεσμένοι θα παρευρεθούν στο μυστήριο, μεταξύ των οποίων και πολλοί συμπρωταγωνιστές του ζευγαριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.