Βέρα στο δεξί για τον αμετανόητο εργένη Χιου Γκραντ (φωτό)

Βέρα στο δεξί για τον αμετανόητο εργένη Χιου Γκραντ (φωτό)

Τέλος στην εργένικη ζωή 50 και πλέον δεκαετιών έδωσε ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, ο οποίος την Παρασκευή παντρεύτηκε, για πρώτη φορά στη ζωή του, την Σουηδή σύντροφό του Άννα Έμπερσταϊν.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια σεμνή τελετή που έγινε στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία “Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία”, είναι ζευγάρι με την Έμπερσταϊν, τα τελευταία 6 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο Χιου Γκραντ έχει επίσης δύο παιδιά με την Κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

Ο «αιώνιος εργένης», όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ, όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ, με την οποία ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Ο Γκραντ, ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς ηθοποιούς της Βρετανίας, ήταν γνωστός για την απροθυμία του να παντρευτεί.

«Δεν πιστεύω πραγματικά στον γάμο», δήλωνε στο περιοδικό People το 2015. «Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στην ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι στην αντίθετη περίπτωση είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία», πρόσθετε.

Και μπορεί μέχρι πρότινος, ο Hugh να δήλωνε κατά του γάμου, τώρα όμως έλαμπε από χαρά. Στον πολιτικό του γάμο επέλεξε ένα μπλε σκούρο κοστούμι και η νύφη ένα γαλάζιο πουκάμισο με λευκή μίνι φούστα και χαμηλά παπούτσια. Στο πλευρό τους ήταν λίγα μέλη της οικογένειάς τους και τα τρία τους παιδιά.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως, το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν επέλεξε μία κλασσική βέρα, αλλά ένα δαχτυλίδι με τρεις κόκκινες πέτρες, σε αντιθεση με την σύζυγό του που επέλεξε ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι.

Ο ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες του στις ταινίες “Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ”, “Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς” ή “Αγάπη είναι…” , έλαβε πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία του στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC “A Very English Scandal”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.