ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χόλιγουντ: Πολύ γνωστό ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου! (φωτό)

Χόλιγουντ: Πολύ γνωστό ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου! (φωτό)

Έζησαν σχεδόν 20 χρόνια μαζί, 13 εκ των οποίων υπήρξαν παντρεμένοι και έπειτα από τόσα πολλά χρόνια και στιγμές μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο λόγος για την ηθοποιό Alicia Silverstone και τον μουσικό Christopher Jerecki, που μόλις τρεις μήνες μετά την απόφαση του χωρισμού τους, συμπλήρωσαν τα χαρτιά του διαζυγίου. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα αγοράκι, τον 6χρονο Bear Blu.

“Θα συνεχίζουν να αγαπιούνται βαθιά και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Θα παραμείνουν φυσικά δυο καλοί φίλοι και θα έχουν από κοινού την κηδεμονία του γιου τους, που είναι η προτεραιότητά τους. Μπορεί να τραβούν δρόμους χωριστούς, αλλά έζησαν μαζί 20 χρόνια και η απόφαση του διαζυγίου ήταν κοινή”, είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος της Silverstone, τον Φλεβάρη, όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2005 σε μια ρομαντική τελετή στην Λίμνη Tahoe. Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και 20 χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται πως αποφάσισαν να ζουν χωριστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.