ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ερωτική απογοήτευση οδήγησε τον Α. Μπουρντέν να βάλει τέλος στη ζωή του;

Ερωτική απογοήτευση οδήγησε τον Α. Μπουρντέν να βάλει τέλος στη ζωή του;

Μυστήριο γύρω από το θάνατο του διάσημου σεφ Anthony Bourdain.

Άνθρωποι κοντά στον Anthony Bourdain αποκαλύπτουν ότι ανησυχούσαν για την τρελή αγάπη που είχε στην Asia Argento. Λίγες μέρες πριν από την αυτοκτονία του ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στην αγκαλιά δημοσιογράφου στη Ρώμη.

Ο Bourdain γνώρισε πρώτη φορά την Asia Argento σε ένα επειδόσιο του σόου του Parts Unknown στην Ιταλία το 2016. Άρχισαν να βγαίνουν ένα χρόνο αργότερα και οι άνθρωποι κοντά στον διάσημο σεφ τον περιγράφουν σαν «ερωτοχτυπημένο έφηβο» κοντά της, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Οι φίλοι του είχαν αρχίσει να ανησυχούν για την αγάπη που έδειχνε στην Asia Argento. «Θα έκανε οτιδήποτε για εκείνη. Ήταν σαν κόκκινη σημαία για τους φίλους του η Asia. Ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Τρελός είναι η λέξη κλειδί» δήλωσε πηγή στο People.

Η εκδότρια του για το Parts Unkonown, Karen Reynolds, δήλωσε πώς είχε μια παράξενη συμπεριφορά και πως ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός, λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία του. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν ενθουσιασμένος με το τελευταίο του επεισόδιο, που είχε γυριστεί στο Χονγκ Κονγκ και είχε σκηνοθετήσει η Argento.

«Ήταν τόσο χαρούμενος. Δεν του είχα μιλήσει αυτή την εβδομάδα αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ήταν πολύ χαρούμενος την περασμένη εβδομάδα. Μου έστελνε μηνύματα και email, κάτι που δεν έκανε συχνά. Ήταν ενθουσιασμένος που συνεργάστηκε με τον Christopher Doyle. Δεν παρατήρησα τίποτα που να δείχνει τι θα ακολουθήσει. Είμαστε σοκαρισμένοι», είπε η Reynolds.

Τρεις μέρες πριν ο Bourdain βρεθεί νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, εκεί όπου είχε γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο του Parts Unknown, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Asia Argento με δημοσιογράφο στη Ρώμη. Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί σε τρυφερά τετ α τετ στην ιταλική πρωτεύουσα. Αργότερα εθεάθησαν να χορεύουν και να μοιράζονται μια πιο θερμή αγκαλιά σε ένα ιταλικό μπαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Bourdain, η φίλη του ζευγαριού, Rose McGowan, υπερασπίστηκε την ηθοποιό λέγοντας: «Ο Anthony και η Asia αγαπούσαν ο ένας τον άλλον χωρίς τα όρια των παραδοσιακών σχέσεων και είχαν καθορίσει τις παραμέτρους της σχέσης τους από νωρίς. Η Asia είναι ένα ελεύθερο πουλί, όπως ήταν και ο Anthony».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.