ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χέδερ Λοκλίαρ: Στο νοσοκομείο η διάσημη ηθοποιός- Επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί

Χέδερ Λοκλίαρ: Στο νοσοκομείο η διάσημη ηθοποιός- Επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί

Επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί, ενώ λίγο έλειψε να πνίξει τη μητέρα της που προσπάθησε να την αποτρέψει.

Η πασίγνωστη ηθοποιός της Δυναστείας Χέδερ Λόκλιαρ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την Παρασκευή, όταν υποπτεύθηκε πως ο αρραβωνιαστικός της μπορεί να την απατά.

Μετά από άγριο καυγά του ζευγαριού, η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς το σπίτι των γονιών της, όπου βγήκε εκτός εαυτού. Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, βρήκε ένα όπλο και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα της έσπευσε να την ηρεμήσει, αλλά η ηθοποιός ήταν σε τέτοια κατάσταση που την έπιασε από το λαιμό, ενώ φέρεται να χτύπησε και τον πατέρα της. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του TMZ, η μητέρα της ειδοποίησε την Αστυνομία για τις πράξεις της κόρης της.

Μετά από το σοκαριστικό περιστατικό η Λόκλιαρ νοσηλεύεται σε κλινική, όπου και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η «Σάμι της Δυναστείας» φέρεται βίαια, καθώς τον Φεβρουάριο είχε κατηγορηθεί πως είχε βιαιοπραγήσει προς τον 56χρονο αρραβωνιαστικό , Κρις, με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.