Μα πόσο μίσος έχουν πια για Ν.Τραμπ – Πίτερ Φόντα: «Ο Μπάρον Τραμπ να μπει σε ένα κελί με παιδόφιλους»!

Μα πόσο μίσος έχουν πια για Ν.Τραμπ – Πίτερ Φόντα: «Ο Μπάρον Τραμπ να μπει σε ένα κελί με παιδόφιλους»!

Γνωστός για τις πολιτικές του απόψεις οι οποίες συμπίπτουν με τον χώρο των «Δημοκρατικών» ο Πίτερ Φόντα προχώρησε σε μια πραγματικά άνευ προηγουμένου χυδαία και απαίσια ανάρτηση με την οποία ευχήθηκε ο 12χρονος γιος του Ν.Τραμπ, Μπάρον να κλειστεί σε ένα κελί με παιδόφιλους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έχει υποστεί φοβερό πόλεμο από ΜΜΕ, ηθοποιούς, σταρ σίστεμ, παίκτες του ΝΒΑ, του NFL και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά ποτέ μέχρι τώρα κάποιος δεν επιχείρησε να κτυπήσει με τόσο χυδαίο τρόπο ένα από τα παιδιά του.

Aπολογήθηκε πριν από μερικές ώρες ο διάσημος ηθοποιός Πίτερ Φόντα, για το χθεσινό απαράδεκτο tweet του αλλά η ζημιά έχει γίνει.

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει γενικότερα στον «προοδευτικό» χώρο ότι κανείς δεν είναι πολιτικά καλύτερος με τα λόγια αλλά με τα έργα.

Η οργισμένη ανάρτηση του υποψήφιου για δύο Όσκαρ ηθοποιού, που ήταν γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, διαγράφηκε λίγη ώρα αργότερα από τον ίδιο τον σταρ, αφού όμως προηγουμένως είχε δημιουργήσει σάλο στα social media.

O Πίτερ Φόντα, αδερφός της Τζέιν Φόντα και γιος του θρύλου του Χόλιγουντ, Χένρι Φόντα, είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα έξαλλος με την πρακτική διαχωρισμού των παιδικών των παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκάλεσε το tweet του έσπευσε να διευκρινίσει ότι η οργή του δεν δικαιολογεί αυτού του είδους τη συμπεριφορά.

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση.

Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα», ανέφερε σε κατοπινή του δήλωση η Φόντα.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Πίτερ Φόντα έγραφε: «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.