ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην Κυλλήνη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκου μαζί με μπάτλερ, μάγειρες και γυμναστές!

Στην Κυλλήνη για διακοπές η πριγκίπισσα του Μαρόκου μαζί με μπάτλερ, μάγειρες και γυμναστές!

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα για ακόμα μία χρονιά επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Προορισμός της η περιοχή της Κυλλήνης η οποία αποτελεί μία από τις αγαπημένες της περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η πριγκίπισσα ταξίδεψε από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασε με το βασιλικό τζετ περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Την γαλαζοαίματη συνοδεύουν 20 οχήματα, στα οποία επιβαίνουν άνδρες της προσωπικής της φρουράς, μπάτλερ, γυμναστές, μάγειρες και λοιπό προσωπικό.

Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του ταξιδιού της, ωστόσο συνήθως απολαμβάνει τις ομορφιές της περιοχής για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, κάνοντας βόλτες και εκδρομές.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της πριγκίπισσας του Μαρόκου και η Ηλεία συγκεκριμένα, την οποία επισκέπτεται τα τρία τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, την πρώτη χρονιά που είχαν επισκεφθεί την περιοχή, το 2015, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το βασιλικό ζεύγος είχε ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ σε μια εβδομάδα για τις διακοπές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.