Γκότσης και Δαλάκα για μια θέση στον τελικό του Survivor 2

Γκότσης και Δαλάκα για μια θέση στον τελικό του Survivor 2

Το ζευγάρι που σχεδόν όλοι περίμεναν να φτάσει στον τελικό, έφτασε! Τα φαβορί επικράτησαν και κάπως έτσι ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα το βράδυ της Παρασκευής θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την πρωτιά στο Survivor 2!

Σε μια μαραθώνια ζωντανή μετάδοση από το Γαλάτσι το ζευγάρι των νικητών βγήκε μέσα από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού το οποίο έκρινε πως Ηλίας και Κατερίνα θα παλέψουν για την κορυφή.

Πρώτα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Ηλία Γκότση και στη συνέχεια αυτό της Κατερίνας Δαλάκα. Αμφότεροι το πανηγύρισαν με την ψυχή τους ενώ η «χαμένη» της παρέας, δήλωσε ικανοποιημένη που έφτασε μέχρι εδώ.

Νωρίτερα, οι τρεις παίκτες έκαναν έναν μίνι απολογισμό αυτών των έξι μηνών που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο και εν συνεχεία παρακολουθήσαμε τα βίντεο από τη συνάντηση με τις οικογένειές τους εδώ στην Ελλάδα. Την παράσταση στη συνέχεια έκλεψε ο πατέρας της Μελίνας, με το γαλακτομπούρεκο, το οποίο έδωσε στον Σάκη Τανιμανίδη

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο Survivor, βρέθηκαν στο Γαλάτσι. Στους δύο πάγκους που είχαν στηθεί μέσα στο θέατρο, κάθισαν οι παίκτες, χωρισμένοι σε Διάσημους και Μαχητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μόνος που δεν έδωσε το παρών ήταν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ο οποίος έχει διαμάχη με το ΣΚΑΪ και όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις σκεφτόταν να κινηθεί νομικά κατά του σταθμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.