ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νικολέτα Ράλλη: Η αποκάλυψη on air για το προφίλ της Συνατσάκη στο Instagram, το οποίο εξαφανίστηκε

Νικολέτα Ράλλη: Η αποκάλυψη on air για το προφίλ της Συνατσάκη στο Instagram, το οποίο εξαφανίστηκε

Το προφίλ της Μαίρης Συνατσάκη στο instagram εξαφανίστηκε. Τι τελικά συνέβη;

Η Νικολέτα Ράλλη μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» είπε μεταξύ άλλων: «Να πω ότι η Μαίρη είναι ένα από τα ενεργά μέλη του instagram και αν θυμάμαι καλά έχει 550 χιλιάδες followers… Εγώ θυμάμαι ότι κάποια στιγμή η Μαίρη είπε, ότι όταν θα πάει διακοπές το καλοκαίρι, δεν θα ασχοληθεί ξανά με το κινητό της και ίσως το κατέβασε η ίδια το προφίλ της… και μπορεί να το έχει παγώσει για λίγο… δεν κλείνεις την επιχείρησή σου…»!

Και συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια και blogger του queen.gr «Όταν έχει κάποιο σχόλιο που δεν είναι θετικό, παγώνεις τον λογαριασμό σου, δεν έχει διαγραφεί το προφίλ, απλά το βγάζεις για λίγο. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, μπορείς να ανοίξεις ξανά τον λογαριασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=xBRZDQwKHtQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.