Η βασίλισσα του Μαρόκου για ψώνια στην Πάτρα (φωτό)

Η βασίλισσα του Μαρόκου για ψώνια στην Πάτρα (φωτό)

Η βασίλισσα του Μαρόκου βρέθηκε στην Πάτρα όπου έκανε τα ψώνια της στο κέντρο της πόλης προκαλώντας όπως ήταν φυσικό την έκπληξη των παρευρισκομένων.

Στην Πάτρα εθεάθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (12-07-2018) η Λάλα Σάλμα, η 39χρονη βασίλισσα του Μαρόκου που φέτος πήρε διαζύγιο από τον 54χρονο βασιλιά Μοχάμεντ μετά από 16 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Από τις πιο προβεβλημένες εστεμμένες σε χώρα της Ανατολής και με έντονη δημόσια παρουσία, η Λάλα Σάλμα σε αντίθεση με άλλες συζύγους που κρατούν χαμηλούς τόνους, είχε αποκτήσει βασιλικό τίτλο και ξεχώριζε πάντα με το ντύσιμο και τα ακάλυπτα, κυματιστά πυρόξανθα μαλλιά της.

Μαζί με δυο γυναίκες συνοδούς και άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, η βασίλισσα, ντυμένη κάζουαλ (με παντελόνι, τιρκουάζ πουκαμίσα και καπέλο) ψώνισε στο κέντρο της Πάτρας ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ διακοπών καθώς διαμένει αυτές τις μέρες στο Grecotel της Κυλλήνης, που αγαπάει πάρα πολύ καθώς το επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Θυμίζουμε πως η Λάλα Σάλμα έχει και μια πολυτελή κατοικία στη Τζια. Στην Πάτρα, ήταν απλή και φιλική αλλά απέφυγε να αποκαλύψει την ταυτότητά της όπως και την κοντινή επαφή με κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.