ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρωταθλητής του NBA «τα έσπασε» στον Αργυρό (φωτό)

Πρωταθλητής του NBA «τα έσπασε» στον Αργυρό (φωτό)

Παίκτης των Ουόριορς, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου του ΝΒΑ βρέθηκε στην Αθήνα όπου «τα σπασε» σε γνωστό μαγαζί που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι «Πολεμιστές» πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στον «μαγικό κόσμο» του NBA και τρίτο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς «σκούπισαν» τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο πανηγύρισε και ο Ζάζα Πατσούλια, ως μέλος της ομάδας του Στιβ Κερ και πλέον αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ωστόσο, ο Γεωργιανός σέντερ δεν… έμεινε μόνο στην όμορφη θάλασσα και τον ήλιο, καθώς θέλησε να… γευτεί την νυχτερινή Αθήνα και το έκανε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην παραλιακή, ο οποίος έβαλε φωτογραφία μαζί του και την ανέβασε στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.