ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποια είναι η καλλονή Θεσσαλονικιά κολλητή της Κάιλι Τζένερ; (φωτο-βιντεο)

Ποια είναι η καλλονή Θεσσαλονικιά κολλητή της Κάιλι Τζένερ; (φωτο-βιντεο)

«Σε 10 χρόνια ελπίζω να ασχολούμαι με το μόντελινγκ και να δουλεύω στη βιομηχανία του θεάματος» δήλωνε, το 2014, σε συνέντευξή της η Αναστασία Καρανικολάου, η καλλονή από τη Θεσσαλονίκη που ξεχωρίζει στην Αμερική και κοσμεί τα εξώφυλλα περιοδικών.

Γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1997 στην Καλιφόρνια, από Έλληνες γονείς, η Αναστασία μεγάλωσε και ζει μόνιμα εκεί. Η φιλία της με την Κάιλι Τζένερ, τη μικρότερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν, που ξεκίνησε από το σχολείο και μετρά 8 χρόνια, την έκανε αναγνωρίσιμη και της έδωσε το εισιτήριο για μία θέση στον κόσμο της σόουμπιζ.

Η ίδια, λατρεύοντας τις κάμερες, τις κοσμικές εμφανίσεις και φυσικά την κολλητή της φίλη Κάιλι, δεν παραλείπει να εμφανίζεται σε επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» και να απολαμβάνει μαζί της χλιδάτες διακοπές και ξέφρενη ζωή στα πιο glamorous μέρη!

Μάλιστα, η ξανθιά περσόνα σε συνέντευξή της για την Κάιλι έχει παραδεχτεί: «Είναι η πιο πιστή φίλη στη ζωή μου. Νιώθω ότι χωρίς εκείνη, δεν θα ήμουν το άτομο που είμαι σήμερα». Με τη σειρά της η Κάιλι Τζένερ, μέσα από φωτογραφίες της και κοινές τους εμφανίσεις, φροντίζει ο κόσμος να μάθει την 21χρονη Αναστασία… και τα έχει καταφέρει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=91DvKl3P7K8

Ο προσωπικός λογαριασμός της Stassiebaby, όπως είναι το ψευδώνυμό της, ξεπερνά τους 3.000.000 followers, ενώ εκτιμάται ότι κερδίζει πάνω από 5.000 δολάρια, για κάθε ανάρτηση που αφορά την προώθηση κάποιου προϊόντος.

Η ίδια έχει και δικό της κανάλι στο YouTube, στο οποίο ασχολείται με θέματα μόδας και ομορφιάς, καθώς είναι δύο τομείς που την ενδιαφέρουν πολύ. Κι ενώ η επαγγελματική της πορεία παραμένει άγνωστη, το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας και των χρημάτων που δεν είναι άλλο από το όνομα της Κάιλι Τζένερ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.