Twitterο-ξεμάλλιασμα για Μπαξεβάνη και Μπαλατσινού με αφορμή την κατσίκα

Twitterο-ξεμάλλιασμα για Μπαξεβάνη και Μπαλατσινού με αφορμή την κατσίκα

Καβγάς ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού. Αφορμή το σχόλιο του δημοσιογράφου για το βίντεο που ανέβασε η Τζένη Μπαλατσινού με τη… διάσωση της κατσίκας.

«Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό.Το θέμα είναι πως κάποιοι απ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την #Μπαλατσινου», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Αγαπητή Τζένη. Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν. Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται», συνέχισε εκείνος.

«Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. οι κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διέσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε τα μηνύματα τους:






Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.