ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την Kόρτνεϊ Καρντάσιαν αποδοκίμασε ο σύντροφος της στο Instagram για μία τολμηρή φωτογραφία της (Φωτο)

Την Kόρτνεϊ Καρντάσιαν αποδοκίμασε ο σύντροφος της στο Instagram για μία τολμηρή φωτογραφία της (Φωτο)

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η 39χρονη Kόρτνεϊ Καρντάσιαν στον σύντροφο της ο οποίος δεν δίστασε να το σχολιάσει.

Αυτή τη φορά όμως εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς φίλους της, καθώς ανέβασε μία τολμηρή φωτογραφία στο προφίλ της.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, μητέρα τριών παιδιών, πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό φορώντας μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο.

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον νεότερο σύντροφό της, Younes Bendjima από την Αλγερία και της έκανε ένα καυστικό σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία.

«Αυτά πρέπει να δείξεις για να πάρεις like;» σχολίασε το 24χρονο μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας της αγαπημένης του.

Η Κόρτνεϊ δείχνει τα οπίσθιά της στο Instagram, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο για την οικογένεια Καρντάσιαν και ιδίως για την Κιμ.

Μόνο που δεν περίμενε την αντίδραση του συντρόφου της, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε το σχόλιό του.

Είχε ήδη όμως γίνει θέμα στο διαδίκτυο…

Δείτε εδώ:

https://www.instagram.com/p/BlTWSRjjjB7/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.