ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μέριλ Στριπ και Σερ γιόρτασαν την πρεμιέρα του Mamma Mia με ένα φιλί στο στόμα (φωτο)

Μέριλ Στριπ και Σερ γιόρτασαν την πρεμιέρα του Mamma Mia με ένα φιλί στο στόμα (φωτο)

Οι Μέριλ Στριπ και Σερ γιόρτασαν την πρεμιέρα της ταινίας «Mamma Mia! Here We Go Again» με ένα φιλί στο στόμα.

Η 69χρονη Μέριλ Στριπ και η 72χρονη Σερ – που συνεργάστηκαν για τελευταία φορά στην ταινία του 1983 «Silkwood» – ήταν όλο χαμόγελα και μάλιστα φιλήθηκαν στα χείλη, στην πρεμιέρα του σίκουελ της ταινίας «Mamma Mia» στο Λονδίνο.

Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν και οι συμπρωταγωνιστές τους, Αμάντα Σέϊφριντ, Λίλι Τζέιμς, Κριστίν Μπαράνσκι, Τζέσικα Κίναν Γουίν, Αλέξα Ντέιβις και το μέλος του συγκροτήματος των ABB, Μπένι Άντερσον.

Τη Δευτέρα, η Σερ, δήλωσε στο περιοδικό People πως ήταν ευτυχής που έπαιξε την μητέρα της Στριπ στην ταινία – παρόλο που είναι μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερή της. «Αυτό δεν κάνει τη διαφορά» δήλωσε η Σερ, που δεν έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη εδώ και 7 χρόνια.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη κι αυτό ήταν τόσο ανόητο. Διασκέδασα πάρα πολύ και αγαπώ πολύ την Μέριλ, άρα ήταν τέλειο» είπε, προσθέτοντας «Ήταν τέλεια και κρυβόταν για να με βλέπει να τραγουδάω, κάτι που με χαροποιούσε ιδιαίτερα. Το έμαθα πολύ αργότερα ότι με παρακολουθούσε κρυφά. Αλλιώς θα ήμουν πολύ πιο αγχωμένη».

Στη συνέχεια της ταινίας του 2008, η έγκυος Σοφί (την υποδύεται η Σέιφριντ) καλεί σε βοήθεια τις φίλες της μητέρας της και των πρώην συναδέρφων την, καθώς προετοιμάζεται για τη μητρότητα. Καθώς η ταινία παίζει ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Ο ρόλος της Μέριλ Στριπ επιστρέφει στα νιάτα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.