Ευαγγελία Αραβανή: Μαθαίνουμε για τη διατροφή της

Ευαγγελία Αραβανή: Μαθαίνουμε για τη διατροφή της

Αδιαπραγμάτευτα είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Είναι ταλαντούχα, πανέμορφη και έχει απίστευτες αναλογίες. Ο λόγος για την Ευαγγέλια Αραβανή που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της καταφέρνει να διατηρεί τη γραμμή της. Μα καλά, τι κάνει;

Για πρωινό επιλέγει συνήθως γιαούρτι με μπάρα βρώμης, ένα γεύμα το οποίο τη γεμίζει ενέργεια και την κρατά χορτάτη για πολλές ώρες χάρη στις φυτικές ίνες που περιέχει. Όσον αφορά το μεσημεριανό της επιλέγει κάποιο είδος πρωτεΐνης. «Δύο φορές την εβδομάδα τρώω κρέας, μια ψάρι, δυο φορές λαδερά, μια όσπρια, ενώ έχω και μια ελεύθερη μέρα που τρώω ότι τραβάει η όρεξή μου», λέει η πρώην Σταρ Ελλάς.

Ένα από τα μυστικά της είναι ότι έχει πάντα μαζί της θρεπτικά σνακ, ώστε να γλιτώσει τα τσιμπολογήματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Όπως έχουμε δει στο προφίλ της στο Instagram στα γυρίσματα του X Factor, έτρωγε συνήθως ένα πράσινο μήλο στα διαλείμματά της, ώστε να τής κοπεί λίγο η πείνα και να χαρίσει στον οργανισμό της πλούσια θρεπτικά συστατικά. Το βραδινό της είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, καθώς συνήθως επιλέγει τυρί με χαμηλά λιπαρά, γαλοπούλα και ντομάτα ή πράσινη σαλάτα ή γιαούρτι. Εάν αργότερα την πιάσει κάποια λιγούρα την καταπολεμά, τρώγοντας κάποιο φρούτο. Όπως μοιράστηκε μαζί μας στα Instagram Stories πριν λίγες μέρες, ένα από τα αγαπημένα της είναι το καρπούζι, το οποίο εκτός από πεντανόστιμο, είναι και σούπερ ενυδατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υγιεινός τρόπος ζωής της βέβαια δεν θα ήταν ολοκληρωμένος εάν δεν έπινε τρία λίτρα νερό την ημέρα και εάν δεν έκανε κάποιο είδος γυμναστικής. Αγαπημένος της τρόπος άσκησης είναι οι πιλάτες, που όπως βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθεί εδώ και χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.