Η Σπυροπούλου κάνει διακοπές στη Ρόδο (φωτο)

Η Σπυροπούλου κάνει διακοπές στη Ρόδο (φωτο)

Στο νησί της στη Ρόδο, με την οικογένειά της, βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κωνταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και μας εκπλήσσει με τις ομορφιές του τόπου της.

«Κάνω πάντα σαν μικρό παιδάκι όταν βρίσκομαι εδώ» λέει σε ανάρτησή της. «Τώρα σε ρόλο εξερευνητή ψάχνω παραλίες και μέρη για όσους επισκεφτούν το νησί μας».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτείνει τη δική της Ρόδο, με τα καταγάλανα νερά και τις ήρεμες παραλίες, μακριά από τη βουή της Παλιάς Πόλης και το Φαληράκι, που συνήθως μονοπωλούν στις φωτογραφίες από το νησί.

Διάφανα νερά στο απομακρυσμένο Πρασονήσι.

«Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” !
Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία… κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα…
Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα… πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Όπου κοιτάς… εκεί πας! #ΚατιΔικαΜου #PhilosopherOfRhodes», γράφει.

H παρουσιάστρια δεν σταματά στις αναρτήσεις της να διαφημίζει το νησί. «Ρόδος: Το νησί μου, η αγάπη μου, η βάση μου, το καταφύγιο μου, τα παιδικά μου χρόνια, οι αναμνήσεις μου, οι ξέγνοιαστες στιγμές μου, οι αδελφικοί μου φίλοι, η οικογένεια μου!!!! ?
Ένα μαγικό μέρος να επισκεφτείτε όλοι σας», γράφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.