ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαντόνα: «Εφαγε κόλλημα» με μοντέλο μετά από παθιασμένο φιλί- Την κυνηγούσε δύο χρόνια (φωτο-βίντεο)

Μαντόνα: «Εφαγε κόλλημα» με μοντέλο μετά από παθιασμένο φιλί- Την κυνηγούσε δύο χρόνια (φωτο-βίντεο)

Ήταν αρκετό ένα παθιασμένο φιλί για το videoclip του Justify My Love για να κάνει τη Μαντόνα να καψουρευτεί το μοντέλο Amanda Cazalet.

Η 53χρονη Amanda Cazalet αποκάλυψε ότι η Μαντόνα είχε γίνει stalker της για δύο χρόνια στην προσπάθειά της να τη ρίξει.

Μητέρα σήμερα δύο παιδιών, η Amanda Cazalet προσδιορίζει τον εαυτό της ως bisexual εκείνη την εποχή. Έμεινε έκπληκτη όταν για τις ανάγκες του videoclip η Μαντόνα τη φίλησε με γλώσσα. Ακολούθησε όμως γιατί ήταν μια δουλειά που είχε πληρωθεί.

Αυτή η επαφή τους ήταν αρκετή για να προσπαθήσει να τη διεκδικήσει η βασίλισσα της ποπ.

Ήταν τον περασμένο μήνα που δημοπρατήθηκε έναντι 50.000 δολαρίων ένα σημείωμα της Μαντόνα στο μοντέλο. Στο χειρόγραφο σημείωμα τη χαρακτήριζε ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαντόνα την είδε να κάνει πασαρέλα για τον Jean-Paul Gaultier και αποφάσισε να περάσει οντισιόν για το videoclip της.

«Η Μαντόνα έγινε εμμονική μαζί μου. Εκείνη την εποχή δεν με προσέβαλε. Αλλά κοιτώντας τώρα πίσω συνειδητοποιώ ότι με εκμεταλλεύτηκε κάποιος που εκείνη την εποχή ήταν αφεντικό μου».

Στο videoclip, που γυρίστηκε στο Hotel Royal Monceau στο Παρίσι, οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν το μοντέλο ότι θα έπρεπε να φιλήσει τη Μαντόνα φορώντας κουστούμι.

Τα μηνύματα της Μαντόνα στο μοντέλο
Μετά τα γυρίσματα η διάσημη τραγουδίστρια άρχισε να της στέλνει σημειώματα από όλο τον κόσμο, εκφράζοντας την αγάπη της.

«Ξέρω ότι είσαι παντρεμένη και έγκυος και δεν μπορώ να εξηγήσω το ότι με ελκύεις. Παρ’ όλα αυτά συμβαίνει».

Στο σημείωμα που έγραψε με κόκκινο στυλό αναφέρει ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και πεθαίνει να τη φιλήσει ξανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το videoclip του Justify My Love, η βασίλισσα της ποπ μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της. «Νομίζω ότι όλοι έχουν bisexual φύση. Αυτή είναι η θεωρία μου. Θα μπορούσα να κάνω λάθος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.