Η Άμπερ Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ όταν αυτός άργησε στο πάρτι γενεθλίων της

Η Άμπερ Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ όταν αυτός άργησε στο πάρτι γενεθλίων της

Ένα άγνωστο περιστατικό ενδεικτικό της έντονης σχέσης της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ που τελείωσε με ένα διαζύγιο φέρνει στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Χερντ έφτασε στο σημείο να αφοδεύσει επάνω στο κρεβάτι που μοιραζόταν με τον Ντεπ τον Απρίλιο του 2016 όταν αυτός άργησε δύο ώρες στο πάρτι για τα 30α τότε γενέθλιά της.

Πηγές που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι την «εκδίκηση» της ηθοποιού διαπίστωσε στα σεντόνια η οικιακή βοηθός όταν ο 55χρονος ηθοποιός έφυγε από το διαμέρισμα στο Λος Άντζελες αφού πρώτα προηγήθηκε άγριος καβγάς.

Κατά τις ίδιες πήγες υπάρχουν και φωτογραφικές αποδείξεις για ό,τι συνέβη το επίμαχο βράδυ.

Η ίδια η Χερντ πάντως υποστηρίζει ότι η ζημιά έγινε από το σκύλο του ζευγαριού, τον Μπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μπου έχει εντερικό πρόβλημα. Δεν ήταν κάτι που έγινε ηθελημένα. Συμβαίνει με τα ζώα. Η κυρία Χερντ δεν θέλει να εμπλακεί σε τέτοιες ανοησίες» ήταν η απάντηση της πλευράς της ηθοποιού στη Mirror.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.