ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όλγα Πηλιάκη: Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμά της για την αδερφή της που πέθανε (φωτό)

Όλγα Πηλιάκη: Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμά της για την αδερφή της που πέθανε (φωτό)

Μέρα γιορτής η χθεσινή και η Όλγα Πηλιάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αγαπημένη της μητέρα Μαρία. Ωστόσο αυτή η γιορτινή μέρα κρύβει πόνο για την Όλγα αφού τέτοια μέρα γιόρταζε η αδελφή της Παναγιώτα η οποία έφυγε από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Η γνωστή χορεύτρια χθες δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την αγαπημένη της αδελφή που μπορεί να πέθανε νωρίς αλλά θα ζει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό των αγαπημένων της.

Η Όλγα έγραψε για την αδελφή της : «Xρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα ( η εικονιζόμενη ) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά! Τα φιλιά μου!»

Η Όλγα είχε μιλήσει τον Μάρτιο στο Πρωινό του Ant1 για το θάνατο της αδελφής της, την οποία έχασε όταν ήταν μόλις 20 χρονών και η αδελφή της 25 χρονών…

«Ο θάνατός της με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε θέλω να μιλάω γιατί δε θέλω να με παίρνει από κάτω… Αισθάνομαι ότι είναι εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την ανάρτηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.