Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με το τεχνητό πόδι της πάνω σε μηχανή και δίνει το δικό της μήνυμα! (φωτο)

Πένυ Σκάρου: Ποζάρει με το τεχνητό πόδι της πάνω σε μηχανή και δίνει το δικό της μήνυμα! (φωτο)

Η Πένυ Σκάρου πριν 4 χρόνια έζησε τον εφιάλτη όταν σε ένα τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και δυστυχώς έχασε το ένα της πόδι! Η τραγουδίστρια τράκαρε, οδηγώντας τη μηχανή της…

Ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε στη οδό Πειραιώς και ο τραυματισμός της ήταν τόσο μεγάλος που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το πόδι από το γόνατο και κάτω. Η ζωή της Πένυς άλλαξε για πάντα αλλά αποδείχθηκε δυνατή αφού όχι μόνο έμαθε να ζει με το τεχνητό της μέλος αλλά συνέχισε την καριέρα της και την προσωπική της ζωή σαν να μη συνέβη τίποτα.

Και ενώ οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να δουν μηχανάκι ούτε ζωγραφιστό, η Πένυ πόζαρε πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού δίνοντας το δικό της μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας λέγοντας πως πρέπει να πολεμάμε και να νικάμε τους φόβους μας!

«Κοίτα το φόβο στα μάτια και αυτός θα φοβηθεί και θα φύγει»… έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της η τραγουδίστρια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.