ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελένη Βαΐτσου: Τι απάντησε η γοητευτική ηθοποιός όταν την ρώτησαν «Είσαι λίγο λεσβία;»

Ελένη Βαΐτσου: Τι απάντησε η γοητευτική ηθοποιός όταν την ρώτησαν «Είσαι λίγο λεσβία;»

Με μια απάντηση που δεν ξεκαθάριζε, τελικά αν είναι ομοφυλόφιλη ή όχι, η γοητευτική ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου είχε μια περίεργη συνομιλία με μια θαυμάστριά της στο Instagram σχετικά με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Μια από τις χιλιάδες ακολούθους της νεαρής ηθοποιού της έστειλε ένα μηνυμα με την ερώτηση: «Είσαι λίγο λεσβία; Γιατί αν είσαι καλά κάνεις, απλά από περιέργεια ρωτάω».

Η Ελένη Βαΐτσου έδωσε την απάντησή της με μια ανάρτηση στα Instagram Stories στην οποία συμπεριέλαβε και το επίμαχο ερώτημα: «Είσαι λίγο αδιάκριτη και προκατειλημμένη; Γιατί αν είσαι δεν κάνεις καθόλου καλά, απλά για να συνειδητοποιήσει το λέω».

Ο διάλογος των δύο δεν σταμάτησε στο πρώτο ερώτημα αφού, όπως φαίνεται, η απάντηση της Ελένης Βαΐτσου προκάλεσε την εκ νέου αντίδραση της «φίλης» της, η οποία σε νέο μήνυμα έγραψε «Είσαι λίγο κομπλεξάρα και ψηλομύτα; Γιατί αν είσαι καθόλου καλά δεν κάνεις».

Η ίδια, μάλιστα, επέκρινε την ηθοποιό γιατί κάνει συχνές αναρτήσεις στο Instagram με την Ελένη Βαΐτσου να της απαντά ότι σε κάθε περίπτωση «Η αδιακρισία λέγεται αδιακρισία και πάλι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.