ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Δεν περιγράφεται η συγκίνηση του Κώστα Βουτσά για τη Ζωή Λάσκαρη

Βίντεο: Δεν περιγράφεται η συγκίνηση του Κώστα Βουτσά για τη Ζωή Λάσκαρη

Με δάκρυα στα μάτια ο Κώστας Βουτσάς μιλάει για τις όμορφες στιγμές που είχε ζήσει με τη Ζωή Λάσκαρη!

Ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη και η απώλεια παραμένει μεγάλη. Για όσους τη γνώρισαν από κοντά και την έζησαν, το κενό που άφησε «φεύγοντας” η σπουδαία μας ηθοποιό είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Ο Κώστας Βουτσάς βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φίλη του Ζωή Λάσκαρη. Μάλιστα, μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Μεγάλη απώλεια! Ήμασταν φίλοι από μικρά παιδιά, πριν βγούμε στο θέατρο. Ένα πλάσμα σπουδαίο, πολύ καλό, αξιοπρεπέστατη, χωρίς «εγώ” μέσα της. Τώρα, τι να πω; Συγκινήθηκα πάρα πολύ που τη βλέπω. Ήταν μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό κινηματογράφο και το ελληνικό θέατρο. Πολύ συγκινήθηκα τώρα, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία μαζί», είπε συγκινημένος ο Κώστας Βουτσάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.