Παναγιώτης Ψάλτης – Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα; (φώτο)

Παναγιώτης Ψάλτης – Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα; (φώτο)

Μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η τρυφερή μπαλάντα του, με τον τίτλο «Αγγελέ μου», η οποία κυκλοφόρησε το 2007, ο Παναγιώτης Ψάλτης έγινε διάσημος.

Ο ίδιος όμως είχε συστηθεί στο κοινό τρία χρόνια νωρίτερα -τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005-, όταν πήρε μέρος στο «Fame Story 3», χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Ακολούθησε μια μεγάλη περίοδος που ο Παναγιώτης ήταν στα μουσικά πράγματα, αλλά έκτοτε το όνομά του σταμάτησε να ακούγεται. Παρ’ όλα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για συναδέλφους.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνοντας live εμφανίσεις. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγό του, Μαρινέλα Ρακολάρη, στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.