Δεν πίστευαν στα μάτια τους – Η Μισέλ Ομπάνα σε ρόλο ιερέα! (φώτο-βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους – Η Μισέλ Ομπάνα σε ρόλο ιερέα! (φώτο-βίντεο)

Η Μισέλ Ομπάμα μπορεί πλέον να προσθέσει στο βιογραφικό της μια νέα δουλειά.

Αυτή του τελετάρχη γάμων. Η 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία, πήρε μέρος στον γάμο της Στέφανι Ρίβκιν και του Τζόελ Σίρκους στο Σικάγο – την πατρίδα της – το Σάββατο, σύμφωνα με το TMZ.

Σε βίντεο που έχει στην κατοχή του το TMZ, η Ομπάμα φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και έχοντας λιτά τα μαλλιά της, οδήγησε την νύφη με ένα χαμόγελο την ώρα που η τελευταία έλεγε: «Υπόσχομαι να στέκομαι δίπλα σου και να σε στηρίζω σε όλες τις δυσκολίες και τα μονοπάτια της ζωής».

Η Τίνα Νιούμαν, που έκανε την ανάρτηση στο Insta Story – την οποία και διέγραψε στη συνέχεια – έγραψε «Ω Θεέ μου» και «Αυτή είναι η στιγμή που η Μισέλ Ομπάμα επισημοποιεί τον γάμο του ξάδερφού σου».

https://www.instagram.com/p/BoDEstRAHoD/?utm_source=ig_embed

Η οικογένεια έχει ισχυρούς δεσμούς με τους Ομπάμα. Ο πατέρας της Ρίβκιν είναι ο Ρόμπερτο Ρίβκιν, αναπληρωτής δήμαρχος του Σικάγου και η μητέρα της είχε διοριστεί από τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για να υπηρετεί ως διευθυντής της Προεδρικής Επιτροπής για τις υποτροφίες του Λευκού Οίκου.

Οι νεόνυμφοι γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο και αποφοίτησαν και οι δύο από το Γέιλ, σύμφωνα με τους New York Times.

https://www.instagram.com/p/BoFG3TvnVCK/?utm_source=ig_embed

Ένας καλεσμένος στο γάμο δημοσίευσε φωτογραφίες του γάμου στο Instagram, δείχνοντας το ζευγάρι να χορεύει σε ένα απίστευτο σκηνικό.

Η Μισέλ Ομπάμα είναι πολύ απασχολημένη μετά τον Λευκό Οίκο: Ξεκινά μια περιοδεία 10 πόλεων τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, προκειμένου να προωθήσει τα απομνημονεύματά της «Becoming».

Η περιοδεία του βιβλίου είναι ήδη επιτυχία. Ο Στίβεν Μπάρκλεϊ, ένας υπεύθυνος εκδοτικού οίκου, είπε στους Times: «Είναι σαν να κοιτάζεις μια περιοδεία της Μαντόνα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου».

Η… συγγραφέας Μισέλ Ομπάμα
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram εν αναμονή του βιβλίου και της περιοδείας της, λέγοντας: «Για σας, είμαι η Μισέλ Ομπάμα …. Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα, επειδή τελείωσα το βιβλίο μου… Ανυπομονώ να το μοιραστώ με τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που έφυγα από τον Λευκό Οίκο, είχα χρόνο να σκεφτώ και να προβληματιστώ για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, πέρασα λίγο καιρό με σκέψεις για τους ανθρώπους, τις ιστορίες και τις εμπειρίες που με έχουν διαμορφώσει και με βοήθησαν να γίνω το άτομο που είμαι σήμερα και είμαι περήφανη για αυτό που έχω δημιουργήσει. Είμαι περήφανη, επειδή είμαι ειλικρινής, είμαι απόλυτα και εντελώς εγώ. Είμαι επίσης λίγο τρομαγμένη γιατί είμαι ειλικρινής και ανοιχτή, αλλά ανυπομονώ να το μοιραστώ με τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.