ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

5 υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνο την Κυριακή

5 υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνο την Κυριακή

Oι δραστηριότητες τις κυριακές είναι άκρως απολαυστικές ακριβώς γιατί είναι συνδεδεμένες με αυτή τη μέρα.

Ας ρίξουμε μια ματιά

1.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Το ατελείωτο χουζούρι συνδέεται συνήθως με τους τεμπέληδες (από τους κακοπροαίρετους φυσικά!), αλλά ποιος μπορεί να σε κατηγορήσει ότι κυλιέσαι ολημερίς στα σεντόνια σου την μόνη ημέρα της εβδομάδας που μπορείς να ξεκουραστείς;

Ναι, και τα σαββατιάτικα πρωινά ενδείκνυνται για χουζουρεματάκια, αλλά όπως και να το κάνεις το Σάββατο είναι η μέρα της εξόδου. Όταν ξέρεις ότι θα ακολουθήσει μια τρελή βραδιά, δεν μπορείς να κάθεσαι ήσυχος σε μια μεριά. Ενώ τις Κυριακές εεε;

2.ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΑ

Κανείς δεν σε αναγκάζει να ξυπνήσεις νωρίς και να πας γυμναστήριο ή να διαβάσεις ή να καθαρίσεις τις Κυριακές. Αν το κάνεις όμως, είσαι ήρωας!

3.Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Μια νέα εβδομάδα βρίσκεται μπροστά σου γεμάτη προκλήσεις, υποχρεώσεις, εμπειρίες, στιγμές. Και η Κυριακή είναι η μέρα που έχεις όλο το χρόνο να οργανώσεις τα πάντα. Από το διάβασμα για τη σχολή σου, τα καθήκοντά σου στη δουλειά, ακόμα και τις εξόδους σου. Χαρτί, χρωματιστό στυλό – έτσι για τη διαφορά – and get ready!

4.ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

Αν μένεις μακριά τους είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να τους πάρεις τηλέφωνο -ή ακόμα καλύτερα να Skypάρετε – και να μιλήσετε για ο,τιδήποτε δεν μπορέσατε να μιλήσετε μέσα στην εβδομάδα σας. Αν μένεις μαζί τους είναι η ευκαιρία σας να καθίσετεόλοι μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι, να μοιραστείτε ένα καλό γεύμα και μια όμορφη συζήτηση. Μην χάνεις στιγμές που δεν μπορείς εύκολα να βρεις.

5.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φτιάξε τις δικές σου παραδόσεις με την παρέα σου, τον/την συντροφό σου ή και απλά τον εαυτό σου! Μπορεί να είναι μια μονοήμερη εκδρομή, μια βόλτα στην αγαπημένη γειτονιά της πόλης σου, brunch με το αγαπημένο σου πρωινό, σινεμά, μαραθώνιος των αγαπημένων σου σειρών ή «κάψιμο» στο αγαπημένο σου video game. Μοιράσου τις νέες σου παραδόσεις με τα αγαπημένα σου άτομα και κάνε τις Κυριακές σου ακόμα πιο ξεχωριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.