ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι κάνεις όταν ο γιατρός που θα σε γεννήσει είναι ντυμένος Τζόκερ; (φωτογραφία και βίντεο)

Τι κάνεις όταν ο γιατρός που θα σε γεννήσει είναι ντυμένος Τζόκερ; (φωτογραφία και βίντεο)

Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα του Τζόκερ και τις ενέργειες του. Όποτε όταν τον δεις μπροστά σου σε ένα νοσοκομείο δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο. Το ζευγάρι όμως το διασκέδασε κι έβγαλε και φωτογραφίες μαζί με τον δόκτορ-Τζόκερ.

Η Μπρίτανι και ο Τζάστιν Σελφ κατέφθασαν στην κλινική του Nashville, στο Τενεσί, ανήμερα της γιορτής του Χάλοουιν, καθώς η κόρη τους ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την ασφάλεια της κοιλιάς της μητέρας της!

Προς έκπληξή τους, διαπίστωσαν πως ο γυναικολόγος της Μπρίτανι, ο δρ. Πολ Λούκας, ήταν ντυμένος -λόγω της ημέρας- Τζόκερ, ο διαβόητος «κακός» στις ιστορίες του Μπάτμαν. «Η σύζυγός μου επρόκειτο να γεννήσει στις 5 Νοεμβρίου, αλλά προφανώς αυτό δεν συνέβη. Ξύπνησε ανήμερα του Χάλοουιν με τα νερά να έχουν σπάσει», εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Telegraph», ο κ.Σελφ.

Όπως λέει, ο γιατρός προσφέρθηκε να πάει σπίτι του και να αλλάξει, καθώς υπήρχε περιθώριο λίγων ωρών μέχρι τον τοκετό, ωστόσο οι γονείς αρνήθηκαν. «Γελάσαμε πολύ όταν τον είδαμε να μπαίνει στο δωμάτιο. Η γυναίκα μου, που είναι μία ανοιχτόμυαλη γυναίκα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ αστείο να έχουμε έναν τέτοιο τοκετό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.