ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κόλλησε το πόδι της σε φρεάτιο επειδή κοιτούσε το κινητό της (βίντεο)

Όταν περπατάς στον δρόμο, καλό είναι να βλέπεις μπροστά σου και όχι την οθόνη του κινητού σου, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι λίγο κακές. Παράδειγμα η κοπέλα στο πιο κάτω βίντεο που κοιτούσε τα μηνύματα της στο κινητό, με αποτέλεσμα το πόδι της, να βρεθεί κολλημένο σ’ ένα φρεάτιο.

Το κινητό μπορεί ν’ αποδειχθεί επικίνδυνο ακόμα και για έναν πεζό και η απόδειξη είναι αυτή η γυναίκα από την Κίνα, η οποία τσάταρε στο κινητό της ενώ περπατούσε με αποτέλεσμα να την… καταπιεί η γη.

Το πόδι της 20χρονης κοπέλας κόλλησε σε ένα φρεάτιο κι έμεινε για αρκετή ώρα εκεί πονώντας. Οι περαστικοί έτρεξαν αμέσως να τη βοηθήσουν κι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Για καλή της τύχη οι περαστικοί πήραν κάποια εργαλεία από παρακείμενα μαγαζιά και κατάφεραν να την απελευθερώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.